Bli sertifisert nivå 2 skiinstruktør i Canada

Ta instruktøropplæringen din til neste nivå

 

Drømmen i Canada

 

Ønsker du å få mest mulig ut av sesongen og forbedre skiferdighetene dine? Da er vårt nivå 2-kurs det rette kurset for deg! Snowminds tilbyr deg Level 2 CSIA eller PSIC skiinstruktørkurs, hvor du nå har muligheten til å shredde som en proff og få to instruktørkvalifikasjoner i løpet av en vintersesong. Kombinert med et nivå 1-instruktørkurs kan du nå raskt gå fra nybegynner til en svært kompetent skiinstruktør med avansert sertifisering på din aller første vintersesong i utlandet. Dette er din perfekte sjanse til å doble opp og heve nivået ditt!

 

 

 

Trening i løpet av sesongen

 

Kurset vil finne sted på din skidestinasjon i Canada, hvor du i perioden januar – mars vil motta forberedende teknisk trening fra en av skiskolens beste skiinstruktører. Denne treningen vil forbedre nivået ditt drastisk, samt gjøre deg klar for den kanadiske nivå 2 eksamen, som vanligvis finner sted mellom januar og mars. Vi planlegger treningsdagene dine med skiskolen slik at det er koordinert med arbeidsplanen din, noe som betyr at du med treningen kan utvikle skinivået ditt i løpet av sesongen og samtidig få erfaring med å jobbe som instruktør i en skiskole.

 

 

 

Hva er inkludert?

 

Våre opplæringskurs på nivå 2 er utformet for å forberede deg til CSIA eller PSIC nivå 2-eksamen, med fokuserte tekniske opplæringsdager før du tar CSIA eller PSIC nivå 2 moduler og eksamener. Prisen og den spesifikke opplæringsplanen vil variere avhengig av feriestedet du jobber på.

 

Inkludert i alle våre nivå 2-programmer:

  • Tekniske opplæringsdager som forberedelse til nivå 2-prøven
  • Canadisk instruktørsertifisering på nivå 2 (inkludert alle moduler, eksamener, kursmateriell og instruktørsertifisering).

 

Siden opplæringen er planlagt rundt arbeidsplanen din på skiskolen, varierer antall treningsdager og derfor prisen for programmet på stedet. Ta kontakt med oss for detaljer om priser og for å legge til dette kurset i bestillingen din.

 

Hva er ikke inkludert?

  • Måltider, overnatting og alt annet som ikke er nevnt ovenfor*
  • Potensielle kostnader for å konvertere en ikke-kanadisk nivå 1-sertifisering til CSIA eller PSIC (hvis du reiser som erfaren instruktør), f.eks. medlemskap i CSIA eller PSIC

 

*Kurset finner sted på destinasjonen der du jobber i en skiskole, som du vil ha heiskort og overnatting allerede ordnet som en del av reisen din. Utgifter til heiskort, overnatting osv. er derfor ikke inkludert i prisen.

 

 

 

Hvem kan søke?

 

Dette treningsprogrammet på nivå 2 er en fortsettelse av vårt nivå 1 program. Den forberedende treningen starter vanligvis i januar og bygger på din kanadiske skitrenerutdanning på nivå 1.

 

Du kan også delta hvis du reiser med Snowminds som en erfaren instruktør på en sesong i Canada, i så fall må du ha bestått en nivå 1-instruktørsertifisering fra CSIA eller PSIC, eller alternativ instruktørsertifisering, for eksempel BASI, APSI, NZSIA.

 

Hvis du allerede er registrert for et nivå 1-program, eller reiser som en erfaren instruktør og ønsker å delta på et nivå 2-kurs, anbefaler vi at du kontakter oss så snart som mulig for å registrere deg. Plasser på nivå 2-programmene våre fylles raskt opp!

 

 

Pris

Course Icon Nivå 2 ski instruktørkurs i Canada

Course Icon Fra 23.995 NOK

Course Icon

Course Icon Canada

Course Icon Januar

Course Icon Depositum: 950 NOK

Søk

Spørsmål? Ring oss på +46 40 606 08 72!

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg