NIVÅ 2 SKIINSTRUKTØRKURS I JAPAN

Bli nivå 2 skiinstruktør i Japans puddermekka

JAPOOOW..

 

Du finner neppe et bedre sted å utvide skihorisonten enn Japan! Derfor er vi i Snowminds stolte av å kunne tilby deg vårt splitter nye nivå 2 skiinstruktørkurs, slik at du nå får mulighet til å få to instruktørutdannelser i løpet av én enkelt vintersesong.

 

Om du kombinerer kurset med vårt 3-Ukers Skiinstruktørkurs i Japan, kan du få det meste ut av din sesong, og ta teknikken din til nye høyder allerede i din første sesong som instruktør. Dette kurset er derfor din beste sjanse til å bli en enda bedre instruktør og skiløper, og til å få det optimale ut av vinteren.  

 

 

TRENINGEN 

 

Treningen starter i januar, under ledelse av noen av de beste skiinstruktørene i Japan. Over 7 dager vil du raffinere teknikken din, slik at du løpende utvikler deg mens du arbeider, og på denne måten blir klar til å naile din nivå 2 utdannelse. 

Fokuset vil være på å utvikle nivået ditt, og du kan se frem til en steil læringskurve gjennom konstruktiv feedback og intens trening. Kurset kulminerer med den nivå 2 eksamen i slutten av februar og begynnelsen av mars, som du kan bruke til å undervise på et høyere nivå og fortsette ditt instruktøreventyr,i  f.eks. Australia, New Zealand eller Canada.

 

LIVET SOM INSTRUKTØR

 

Vi i Snowminds mener at en sesong som skiinstruktør innebærer mer enn bare det å stå på ski. En ting er de store mengdene med forlokkende nysnø som daler ned i det uendelige. Vi mener at det er minst like unikt å møte janaperne ved skiskolen, dra på karaokebar eller på daglig basis få latterkrampe over japanernes påfunn. Kulturen og menneskene er helt unike, og du kommer garantert aldri til å kjede deg i Japan. Gjennom sesongen vil du også få mulighet til å oppleve store deler av Japan og ikke minst Tokyo, en av verdens største og mest moderne byer! Sjekk videoen over for å få en liten smakebit på hva som venter deg.

 

HVA ER INKLUDERT?

 

Med oss får du “the full Snowminds experience” i din sesong som skiinstruktør. Vårt erfarne personale, hvorav nesten alle er tidligere instruktører, følger deg hele veien og er med under utdannelsen og sesongen, hvor vi sikrer deg jobbgaranti ved en Japansk toppskiskole. Samtidig sikrer vårt profesjonelle team at du får best tenkelig trening innen instruktøreksamenen. Denne treningen har til nå gjort at 100% av instruktørene våre har fått jobb etter sitt Snowmindskurs siden vi startet opp i 2012!


Når du reiser med Snowminds, tar vi oss av alt det praktiske arbeidet. Du kan rett og slett bare pakke kofferten og godt humør, og se frem til ditt neste eventyr i Japan. Med denne kurspakken kan du se frem til følgende: 

 

 • 7-dagers forberedelseskurs som forberedelse til din nivå 2 eksamen 
 • Arrangert bolig og heiskort under kurset*
 • En totalopplevelse hvor alt er arrangert for deg
 • Nivå 2 utdannelse i  februar/ mars (inkl. alt av materiale og eksamensgebyr)
 • Trygghet gjennom å reise med et etablert skandinavisk selskap
 • Et sterkt fellesskap

 

Hva er ikke inkludert?

 • Måltider under utdannelsen
 • Lommepenger og alt annet som ikke er nevnt over

 

*Kurset foregår på den destinasjonen hvor du allerede arbeider, hvor du kan bo i staff housing og bruke heiskortet fra skiskolen under kurset. Utgifter til staff housing er ikke en del av prisen.

 

HVEM KAN SØKE?

 

I Snowminds strekker vi oss etter å sørge for at alle med lidenskap og lyst til å leve ut drømmen om en hverdag på ski eller snowboard får mulighet til å realisere denne drømmen, som en del av vårt team av ski- og snowboardinstruktører. Dette nivå 2 kurset har begrenset antall plasser, så vi kan dessverre ikke garantere at alle vil få plass.

 

Helt grunnleggende forventer vi at du:

 • Besitter gode ski- eller snowboardferdigheter
 • Har bestått nivå 1 NZSIA eksamen eller tilsvarende utdannelse som instruktør (f.eks. Anwärter, CSIA)
 • Snakker engelsk på samtalenivå
 • Har lidenskap for offpiste og toppturer
 • Er utadvendt, positiv, motivert og ansvarsbevisst
 • Liker å jobbe med både barn, ungdom og voksne
 • Liker å undervise og å få nye utfordringer
 • Er minst 18 år 

 

Etter at du har sendt oss din søknad, vil du bli oppringt av oss. I denne samtalen vil du ha mulighet til å høre mer om erfaringen med å jobbe og leve som skiinstruktør i Japan. Kort tid etter vil teamet komme tilbake til deg med mer informasjon om hvorvidt vi kan tilby deg en plass på teamet.

Vi opplever stor interesse for dette kurset, og tilgjengelige plasser fylles derfor fort opp. Vi opererer generelt med et førstemann-til-mølla prinsipp, som betyr at jo før du søker, desto større er sjansene dine for å komme med. Klikk her for å søke.

 

Pris

Course Icon 2 Ukers Nivå 2 Instruktørkurs

Course Icon Fra 17.995 NOK

Course Icon Japan

Course Icon Februar - mars

Course Icon Depositum: 950 NOK

Søk

Spørsmål? Ring oss på +46 40 606 08 72!

Grunnleggende detaljer om kurset

JOBBGARANTI

Hvordan fungerer jobbgarantien til Snowminds? 

Jobbgarantien innebærer at vi vil sørge for at du får en jobb ved en skiskole etter bestått instruktørutdannelse. Du vil få vite hvilken destinasjon du skal tilbringe sesongen ved før avreise. Jobbgarantien avhenger av bestått instruktørutdannelse, noe mer enn 90% av instruktørene våre oppnår med glans. Om du skulle være uheldig og ikke bestå utdannelsen, vil vi fortsatt gjøre vårt ytterste for å skaffe deg en jobb. På denne måten kan du gjennomføre en sesong som instruktør i likhet med de andre, og ta opp igjen eksamen på et senere tidspunkt. Med seks års erfaring er vi stolte av å kunne si at vi har vært i stand til å skaffe 100% av instruktørene våre jobb etter bestått utdannelse.

BOLIG

De fleste som tar del i dette level 2 instruktørkurset, er allerede på sesong som instruktør i Japan. Du vil derfor komme til å bo videre ved skiskolen der du jobber.

Om du reiser til Japan ens ærend for å ta del i denne level 2 utdannelsen, arrangerer vi rimelig bolig med relativt god adkomst og standard.

LØNN

Lønn

Gjennomsnittslønnen for ferske instruktører i Japan ligger på rundt 1700-2000 JPY i timen. I tillegg til dette er det også ofte ulike muligheter for bonuser, som for eksempel om gjestene ønsker å forlenge timene med deg som instruktør. Du blir ikke rik av å jobbe som instruktør, men du blir definitivt rik på erfaringer. Vi anbefaler at du har med deg en del i lommepenger, slik at du har friheten til å leve sesongen din fullt ut, uten å måtte bekymre deg. Lønnen avhenger også av motivasjonen og arbeidsmoralen din, i tillegg til tidligere erfaring. Det at du utdanner deg til level 2 instruktør, vil sannsynligvis også innebære muligheter for høyere lønn, ettersom kvalifikasjonene dine blir høyere.

Påmeld deg til våre gratis infomøter

La deg inspirere av en vinter med Snowminds!

MELD DEG PÅ