Bli skiinstruktør i Bromont

Den største opplyste skianlegget i Nord-Amerika

Om Bromont

Bromont Mountain Resort ligger i Quebec, omtrent en times kjøretur fra en av Canadas største og mest kjente byer, Montreal! Dette feriestedet er blant de mest besøkte og travleste feriestedene i området og består hovedsakelig av svarte og doble diamantspor, samt blå spor – den ideelle kombinasjonen av arbeid og moro som instruktør!

Skiskolen

På grunn av sin nærhet til Montreal har Bromont en stor skiskole med omtrent 200 instruktører, og det er vanligvis veldig travelt med besøkende. Skiskoleinstruksjonen foregår på engelsk, samtidig som du får muligheter til å utvikle noe fransk underveis. Feriestedet ligger i en fransktalende region, noe som betyr at de fleste lokalbefolkningen har fransk som morsmål. Hvis du ønsker å lære/forbedre fransk før sesongen, har vi et skreddersydd fransk kurs som kan hjelpe deg med å integrere deg perfekt i denne fantastiske regionen.

I løpet av sesongen vil du være en del av snøskolens team og ha muligheten til å nyte aktiviteter som snøparktrening, langrennstrening, avdelinger som heisoperasjoner, skipatrulje osv., telemarktrening, snøbrettaktiviteter, alpin touring og NHL Hockey-kamper i Montreal.

Instruktørlivet i Bromont

Som instruktør i Bromont vil du bli en del av den store familien med omtrent 200 instruktører, som alle deler den samme oppgaven med å gi skientusiaster øyeblikk av glede. Å jobbe i Bromont betyr å leve din lidenskap og nyte en utrolig miljø på daglig basis.

Fakta

  • 141 løyper
  • 9 heiser
  • Mange muligheter for skogskjøring
  • Nattski
  • 7 snøparker
  • Årlig snøfall i Bromont er 482 centimeter hvert år
  • Skikjøring fra 180 meter til 565 meter over havet

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg