Bli en instruktør i Madarao.

Opplev skattene som skjuler seg på Honshu.

Destinasjonen

Madarao er stedet for deg hvis du leter etter litt av alt. Så bli en skilærer i Madarao og start ditt snøeventyr!

De lokale kaller det “Honshus skjulte perle” – og ikke uten grunn! Området tilbyr alle typer skikjøring. Selv om området arrangerte den første Freestyle ski-konkurransen og bare er 2,5 timer fra Tokyo, er stedet fortsatt mindre kjent enn omkringliggende områder som Niseko, Kiroro og Rusutsu. Du får en autentisk japansk opplevelse i et lite samfunn, og et gjennomsnitt på 10-13 meter snøfall sikrer at du kan kjøre i uberørt, bunnløs puddersnø.

Skiskolen

Madarao har bakker for alle nivåer. 30% av området er for nybegynnere, 35% for erfarne og 35% for ekspertene. Som en del av skiskolen vil du se hvor lidenskapelige de er når det gjelder å undervise og utvikle gjestene sine – samt instruktørene. Du vil bli en del av et sterkt internasjonalt team og samtidig få en autentisk japansk opplevelse på en lokal skiskole.

Instruktørlivet

Madarao har noe for alle. Upreparerte bakker med fersk puddersnø, brede preparerte bakker, skogsløyper, snøparker – du nevner det, Madarao har det! Hvis du føler for å prøve nye bakker, finnes det utallige andre skianlegg i nærheten for deg å utforske. I din fritid er det gode muligheter for å utforske Madaraos villmark og få smaken av den berømte japanske puddersnøen. Hvis du trenger en pause fra skilivet i helgene, kan du ta den høyhastighetstoget til Tokyo, og 2,5 timer senere er du midt i byens pulserende gater. Når du først blir en skilærer i Madarao, vil du oppleve den japanske kulturen og ha mange muligheter utover skikjøring i din fritid.

Fakta

  • 1382 meter over havet
  • 60% uforberedte bakker
  • 10 heiser
  • 2,5 timer med høyhastighetstog til Tokyo
  • Varmekilder
  • Et gjennomsnitt på 10-13 meter snøfall

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg