Bli skiinstruktør i Nozawa Onsen

Den sanne japanske opplevelsen.

Om Nozawa Onsen Ski Resort

For omtrent 70 år siden åpnet Nozawa Onsen Ski Resort dørene sine. Siden den gang har feriestedet blitt kjent for sitt utfordrende og varierte terreng, nesten perfekte snøforhold og varme kilder. Feriestedet ligger en time fra Nagano City, mens den lokale landsbyen ligger ved foten av fjellet, og løypene er fordelt over tre skiområder. Det er mye terreng å utforske for nybegynnere og erfarne skiløpere, inkludert muligheten til å kjøre på brede løyper og finne dyp puddersnø. For de som foretrekker hopp og rails, er det terrengparker med alt du trenger for en skikkelig adrenalinkick! Totalt sett er det 1085 høydemeter og 279 hektar som står klare til å utforskes.

Skiskolen

Gjennom årene har skiskolen fått rykte på seg for å være en av de beste i landet, og den betjener både nasjonale og internasjonale gjester, hovedsakelig fra Hongkong, Kina og Australia. Som en opplært skilærer hos Snowminds, bør du forvente å kommunisere på engelsk til enhver tid. Skiskolen har nesten 50 skilærere og snøbrettlærere som også bor sammen. Ledelsen er kjent for å prioritere høy opplæring for instruktørene og sørge for at de trives. De tilbyr også engelsktalende turer utenfor preparerte løyper, så det er en god sjanse for at du i det minste kan følge en erfaren instruktør.

Livet som skilærer i Nozawa Onsen Ski Resort

Å dra til Nozawa handler om mer enn bare en skieventyr – her kan du oppleve den sanne japanske kulturen, byens berømte varme kilder og en velkjent ildfestival. I landsbyen finner du også flere eksempler på fantastisk tradisjonell arkitektur med templer, hellige bygninger, varme kilder, tradisjonelle japanske småhoteller og gratis fotbad på mange av gatene. Selv om landsbyen er relativt liten, finnes det likevel et bredt utvalg av restauranter der du kan nyte alt det japanske kjøkkenet har å tilby. I midten av januar holdes ildfestivalen, en av de mest berømte og spennende ildfestivalene i hele Japan. Det er trettien vakre onsen (varme kilder) i landsbyen der det er gratis å bade. For de som ønsker å sikre seg en ekte japansk opplevelse i tillegg til skikjøring, er dette stedet for deg!

Fakta

  • Autentisk japansk opplevelse
  • Variert terreng (40% nybegynner, 30% mellomliggende, 30% avansert)
  • Gjennomsnittlig årlig snøfall: 12 meter!
  • 21 moderne skitrekk
  • 1650 meters topp
  • Trettien varme kilder med gratis inngang til landsbyen
  • Lengste løype er 10 km
  • Varme kilder og svømmebassenger for etter skikjøring
  • Snøscooterturer

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg