Bli en skiinstruktør i Gala

Klar deg for skibakken i fastland-Japan

Destinasjonen

GALA Yuzawa er unik. Det er den eneste skibakken i Japan som er direkte koblet til Shinkansen høyhastighetstognettverket. Dette betyr at du bokstavelig talt kan ta en 75-minutters høyhastighetstogtur fra sentrum av Tokyo og stige av i skiområdets lobby uten stress, noe som gjør det til et av de mest tilgjengelige skistedene i verden. GALA består av 4 hovedskiområder med god fordeling av terreng: 35% nybegynnerbakker, 45% mellomliggende bakker og 20% avanserte bakker. Med en relativt høy høyde på 1181 meter har GALA en lang sesong og noen av de beste snøforholdene i regionen.

Skiskolen

Gala Yuzawa Snøskole består av omtrent 30 instruktører, en størrelse som bidrar til å skape et svært hyggelig arbeidsmiljø. Skiskoleinstruktørene er delt inn i ulike avdelinger, der Snowminds-instruktører jobber med engelsktalende kunder. Til tross for arbeidsfordelingen er vi én stor familie. Enten du velger vår 3-ukers skiinstruktørkurs eller vår 3-ukers snowboardinstruktørkurs, kan du forvente å være i svært gode hender og fullt integrert i skiskolen.

Livet som skiinstruktør i Japan

Enten det er å kjøre på dyp puddersnø, nyte lokale varme kilder, delta på sen kveld karaoke, eller noe helt annet, gir en sesong i GALA deg en rik kulturell opplevelse. Ikke å forglemme det faktum at du befinner deg kun 75 minutter fra Tokyo. Denne ideelle beliggenheten gir deg muligheten til å besøke Tokyo på fridagene med vennene dine, eller dra på andre dagsutflukter rundt i landet, avhengig av dine interesser og hvor eventyrlysten du føler deg. Å være en skilærer i Japan vil være en opplevelse for livet.

Fakta

  • 10-12 meter årlig snøfall
  • 11 moderne skitrekk
  • Maksimal høyde på 1181 meter
  • 75 minutters direkte høyhastighetstogtur fra Tokyo
  • En av Japans lengste skisesonger fra midten av desember til tidlig mai
  • Varme kilder og svømmebassenger for etter skikjøring
  • Snøscooterturer
  • Autentisk lokalt miljø

Gratis online informasjonsmøte

Hør våre eksperter fortelle deg om livet som skilærer

Registrer deg